Toen ik mijn bedrijf startte had ik een wens,... een verlangen!... om alle kinderen en volwassenen de kracht van de beeldentaal te laten ervaren. Via KINDcirkels, workshops, tekeningen lezen en het uitbrengen van een boek. Een boek vol teken ideeën en inspiratie! Om een waardevol boek uit te kunnen brengen, koos ik ervoor alle teken oefeningen zelf te ervaren doormiddel van mijn werk als werelddocent, tijdens de KINDcirkels én mijn eigen kinderen te laten tekenen. Een jaar lang werkte ik aan de vormgeving, de kleuren, het lettertype én het eindresultaat. Een droom werd werkelijkheid! 

Koop hier direct het boordevolle teken ideeën boek!

Ideeën, inspiratie én tekenbladen verzameld in een té gek boek, maar liefst 126 pagina's dik!

Wil je 10 boeken of meer? Laat het mij weten! Er staat een leuke korting op jou te wachten...
Is de voorraad in de webshop op? Geen probleem! Ik vul de voorraad voor je aan...

Inhoud van het boek:

24 teken ideeën. 30 inspiratie tekenbladen. 60 blanco teken bladen. 6 bijzondere quotes. Toffe tips en tricks. Materialenlijst voor meer verdieping.

Voor wie is dit boek:

Kinderen. Opvoeders. (Basis)scholen. Kinderdagverblijven. Therapeutische praktijken. verzorgingshuizen en instellingen.

 

Waarom wil jij dit boek:

Versterken van de motoriek. Sociale vaardigheden ontwikkelen. Magisch denken vergroten/versterken. Samen plezier en ontspanning beleven. De kracht van de verbeelding stimuleren.


Wauw, de geboorte van mijn teken ideeën boek, deel 1! In dit deel neem ik je mee in de wereld van ''open einde'' teken ideeën. Een boek waarin je inspiratie op doet om tot teken-spel te komen én je te laten verrassen van de talenten die jij tot jouw beschikking hebt! Iedereen wordt geboren als kunstenaar. De kunst is er één te blijven wanneer je ouder wordt!

Weten wat er van binnen speelt, door te kijken naar het beeld. Soms kunnen, willen of mogen kinderen niet praten... Wat is het dan fijn als hun binnenwereld naar buiten mag komen doormiddel van tekenen en spel. Ben jij coach, begeleider of leerkracht? Dan is dit boek een hele waardevolle aanvulling op het prachtige werk wat je al doet! 

Het stimuleren van verschillende gebieden als lichamelijke, cognitieve en sociaal emotionele ontwikkeling, zijn de uitgangspunten van het uitbrengen van dit boek. Op een ontspannen manier de kracht van de verbeelding stimuleren en het versterken van het magische denken. Ook voor volwassenen, want elk individu is kind en mag kind zijn!

Werk jij op een school of groep en gun jij elk kind zo'n boek? Super tof! Vanaf 8 jaar kunnen kinderen zelfstandig werken aan de tekenopdrachten, waardoor ze voor hunzelf een prachtig bewaar exemplaar creëren, waar ze hun leven lang uit kunnen werken.

Wil je dit prachtige exemplaar eerst zelf eens in handen hebben en te bekijken of het past bij jouw bedrijf of instelling? Laat het mij dan gerust weten, ik kom graag langs om het te laten bewonderen.