Wie ben ik

Vrouw, mem, ondernemer en fries. Ik ben een bezige bij, een vrolijke stier, sportief, creatief en spiritueel onderlegd. Mijn fascinatie, want dat kun je het wel noemen, voor creativiteit en spel begon al toen ik jong was. Zelf vond ik het heerlijk om creatief bezig te zijn, kunst was een onderdeel van mijn opvoeding binnen het gezin waarin ik opgroeide. Ik woonde samen met mijn moeder en broer in een klein dorpje. Liefde voor kunst, creativiteit en het inzetten van deze vormen van expressie bij de algehele ontwikkeling was onderdeel van ons leven.

Tijdens mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werk werd ik opnieuw aangetrokken tot tekeningen en de waarde van de expressie. Ik ging werken in de kinderopvang en ontdekte ook in de praktijk hoe waardevol het is om creatieve expressie in te zetten als handvat in de begeleiding van kinderen. Sinds 2022 mag ik mijn passie voor tekenen inzetten als werelddocent, door les te geven in zinvol tekenspel.

Eveline van Campenhout van ‘’kinderen beter begrijpen’’ kwam op mijn pad en ik besloot de opleiding aan de academie KLEB, Kindertekeningen Lezen En Begrijpen, te gaan volgen. Ik werd zo enthousiast van deze beeldentaalmethode dat alles in mij zei dat ik meer mensen de waarde van het lezen van tekeningen wilde laten inzien. Ik sloot mijn academie af met de licentie training en met het behalen van beide diploma’s voelde ik dat ik mijn eigen bedrijf moest gaan beginnen. En daar werd BYB geboren, Bern Yn Byld, wat alles omvat wat ik zo graag zou willen zien… Kinderen in beeld, zowel letterlijk als figuurlijk! In 2024 ronde ik de beeldentaalmethode 2 af: Spel Beter Begrijpen, en zo voelt de cirkel rond voor mij en mag ik werken met het grootste stukje goud van ouders, hun kinderen.

Wil jij kinderen ook meer in beeld en ze de aandacht bieden die ze nodig hebben? Super tof, want dan kunnen wij samen heel veel betekenen voor kinderen maar ook voor volwassen want geloof me, het gaat jezelf ook heel veel brengen.

Nu jij dit leest en je op mijn pad komt, betekent dat je werkt vanuit gevoel en het vertrouwen hebt in een waardevolle samenwerking, op welk gebied dit dan ook moge zijn!

Liefs en een kleurrijke groet,

Idske