Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook therapie geef aan kinderen. Ik kan deze vraag beantwoorden met een duidelijke nee. Ik ben geen therapeut. Ik begeleid kinderen in hun proces van zelfbewustzijn. Kinderen zijn hierin hun eigen therapeut en ik ondersteun ze doormiddel van coaching. 

Tijdens deze teken-coaching bijeenkomst ga ik in gesprek met het kind en voel ik welke kant het op mag gaan. Ik stem van te voren af op het kind en ga mee in de energie die er op dat moment nodig is. Bij elke bijeenkomst gaan we creatief aan de slag en ontstaan de mooiste gesprekken. Ik observeer en kijk wat er nodig is aan de hand van deze creatieve processen. Kinderen ervaren deze momenten als ontspannen en gezellig. Ze voelen zich gezien en ontwikkeling een hoger bewustzijn.

Vooraf aan elke 1 op 1 coaching maak ik de ruimte schoon met Palo Santo hout om een positieve en rustgevenede invloed te hebben op de geest en de ruimte. Palo heeft een warme, zoete en zachte geur die rustgevend is en brengt een vredige, warme atmosfeer. De kinderen die bij mij komen, geven aan dat ze de ruimte lekker vinden ruiken en er heel rustig van worden. 

De inzichten die kinderen krijgen tijdens deze coaching momenten zijn magisch en altijd ''spot on''. Niets is voor niets en alles wat op jouw pad mag komen, is een cadeautje van het universum. Voel je welkom en neem vrijblijvend contact met mij op als je interesse hebt in 1 op 1 coaching voor jouw kind, mijn ruimte is er klaar voor.