Ik hoor het zoveel ouders zeggen ''mijn kind is hoog gevoelig of hoog sensitief''. Super fijn en waardevol om zoveel meer te kunnen voelen dan een ander, zou je denken... Niets is minder waar want bij de meeste kinderen is de wereld eromheen niet gebouwd of berekend op hoog gevoeligheid. We leven in een wereld waarin alles meetbaar of toetsbaar moet zijn. Hoog gevoeligheid is dat nou eenmaal niet.

Hoog gevoelige kinderen komen, volgens scholen, al snel in aanmerken voor een breed psychologisch onderzoek omdat ze in vele gevallen de basis voor pedagogisch tact missen. Niet omdat ze deze niet hebben maar omdat ze hierin onderontwikkeld zijn door hun hoog gevoeligheid. Ze hebben de tools niet gekregen hoe om te kunnen gaan met hun hoog gevoeligheid waardoor ze angsten of stoornissen hebben ontwikkeld. 

Denk je nu ''YESSS, dit gaat over mijn kind'', Dan heb ik voor jullie een heel mooi aanbod waarin jouw kind van hoog gevoelig naar hoog bewust gaat. We gaan aan de slag met het zelfbewustzijn doormiddel van creativiteit, want creativiteit is het vermogen tot scheppen.

Bij elke bijeenkomst komen de volgende thema's aan bod: mediteren, inspireren, creëren, filosoferen en manifesteren. De bijeenkomsten zijn in mijn atelier. Jouw investering is: € 11,11,- euro per kind per bijeenkomst, inclusief materiaal, drinken en wat lekkers, een gepersonaliseerd tekenboek... én heel veel inzichten van bewustzijn! Minimaal 3 kinderen, maximaal 6 kinderen per cirkel. Graag op een andere locatie? Vraag dan naar de mogelijkheden. Data vind je op mijn Instagram pagina via de contact pagina.